De lekkerste manier om iets goeds te doen

Onze zakelijke kant

Ben je de eigenaar van een winkel met levensmiddelen? Zou je graag op het werk onze producten willen hebben? Of ben je op zoek naar kerstpakketten? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Scroll naar beneden voor de diverse onderwerpen.

Onze producten verkopen?

Wil je graag klant van ons te worden met jouw winkel en/of webshop? Wij komen graag met je in contact en helpen je met plezier verder.

 Ontdek hier de mogelijkheden

Kerstpakketten

Fair Trade Original producten passen uitstekend in kerstpakketten of eindejaarsgeschenken. Dus neem neem snel een kijkje in onze brochure.

 Bekijk onze kerstpakketten

Op het werk

Overweeg je om over te stappen op eerlijke koffie, thee of broodbeleg in jouw bedrijf? Daar hebben wij de juiste producten voor. Bij onze partner United Coffee kan je terecht voor onze koffie en thee. En samen met onze partner Van Oordt the Portion Company bieden wij onze lunchproducten in portieverpakkingen aan.

 Meer informatie over ons zakelijke assortiment

Beeldbank

Voor beelden van onze producten voor drukwerk en online gebruik kan je terecht in onze beeldbank. 

 Naar onze beeldbank

België

Veel van onze producten kom je ook in België tegen. In Oxfam-Wereldwinkels, op het werk en in de horeca. Ben jij een Belgische ondernemer en zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Lees dan verder over onze activiteiten in België.

 Meer over België

(H)eerlijk zaken doen