De lekkerste manier om iets goeds te doen

Luchtige chocolade-pindabrokken

Voor ca. 12-16 brokken
Bereidingstijd: ca. 10 minuten, exclusief afkoelen

Luchtige chocolade-pindabrokken

Ingrediënten

  • 5 Rijstwafels

En van Fair Trade Original:

  • 3 eetl. Pindakaas
  • 2 pakjes Minireepjes melk of puur
  • 1 pak Vlokken

  1. Verkruimel de rijstwafels boven een kom en voeg de pindakaas toe.
  2. Meng dit goed door elkaar (dit gaat het eenvoudigst met je handen).
  3. Verhit een pan met een laag water en hang hierboven een, liefst metalen, kom die het water net niet raakt.
  4. Breek de chocola in stukken en leg ze in de kom boven het vuur.
  5. Laat de chocola au-bain-marie smelten en roer af en toe door.
  6. Giet, zodra de chocola gesmolten is, het rijstwafelmengsel erbij en neem van het vuur.
  7. Bedek een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel met behulp van een spatel over het bakpapier en strijk het uit tot een plak van ca. 1 cm dik.
  8. Bestrooi royaal met de vlokken en laat drogen.
  9. Breek het geheel voor het serveren in gelijke brokken.

trefwoorden

Deel dit recept


Bekijk alle recepten