De lekkerste manier om iets goeds te doen

Bonbons met koffie, honing en cacao

4 personen
bereidingstijd 15 min. (en 1,5 uur afkoeltijd)

Bonbons met koffie, honing en cacao

Ingrediënten

  • 100 g kokosolie

En van Fair Trade Original :

  • 5 flinke el Tropisch honing vloeibaar
  • 50 g Cacaopoeder
  • 2 gram Oploskoffie Dark Roast
  1. Verwarm de kokosolie au bain marie (in een kom boven een pan met kokend water).
  2. Voeg, wanneer de kokosolie helemaal vloeibaar is, de honing, het cacaopoeder en de instant koffie toe en roer het tot een gladde substantie.
  3. Laat het iets afkoelen en giet het daarna in ijsblokjesvormpjes of silicone vormpjes ter grootte van een bonbon.
  4. Laat de bonbons afkoelen tot kamertemperatuur en plaats ze daarna nog 1 uur in de koelkast.
  5. Serveer de bonbons bij een geurig kopje fairtrade koffie of thee.

trefwoorden

Deel dit recept


Bekijk alle recepten