De lekkerste manier om iets goeds te doen

Op het werk

Met Fair Trade Original kun je ook op het werk genieten van de lekkerste koffie en thee en het lekkerste broodbeleg. Daarvoor werken wij samen met Neuteboom Coffeeroasters en Van Oordt the Portion Company. 

 Koffie en thee op het werk Portieverpakkingen

Koffie en thee op het werk

Overweeg je om eerlijke koffie en thee te serveren in jouw bedrijf? Op de allerlekkerste manier? Dat kan met de beste koffies van Fair Trade Original in verschillende soorten professionele koffiemachines. Voor koffie en thee op het werk werken wij vanaf 16 januari 2017 samen met Neuteboom Coffeeroasters.

Voor meer info

Neuteboom Coffeeroasters
Telefoon: (0546) 86 40 62
E-mail: info@neuteboom.nl

Naar de website van Neuteboom Coffeeroasters

Portieverpakkingen

Met iets kleins doe je op een heerlijke manier iets groots. Van Oordt the Portion Company voert een complete lijn Fair Trade Original broodbeleg in portieverpakking. Alle favoriete smaken binnen zoet broodbeleg zijn vertegenwoordigd.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit aardbeien- en abrikozenjam, pindakaas, hagelslag melk en puur, vlokken puur, hazelnootpasta en honing. Via Van Oordt zijn van ons ook de ministroopwafels, chocolade carré’s en rietsuikersticks verkrijgbaar. En sinds kort als extra onze sticks met biologische instantkoffie en biologische instantkoffie decaf. Voor een overzichtelijke presentatie op ontbijt- of lunchbuffet is een smaakvolle productdisplay ontwikkeld. De stapelbare display is al naar gelang het aantal gasten gemakkelijk uit te breiden.

Meer dan deze portieverpakkingen heb je toch niet nodig op kantoor? Vraag gratis een proefpakket aan bij Van Oordt en probeer ze snel uit!

 Naar de website van Van Oordt the Portion Company


Koffie out of home in België

Fair Trade Original koffie en thee voor de Belgische out of home markt wordt gedistribueerd door Idé Coffee Systems. Ze bieden een groot gamma aan Fair Trade Original koffie, met de juiste melange voor vrijwel elk type koffiezetapparaat.


Idé Coffee Systems
Z.5 Mollem 410 
1730 Mollem (Asse) 
België 
+32(0)2 243 03 09 
www.idecoffee.be

Voor meer informatie neemt u contact op met Bart d'Huys: bart@idecoffee.be.

Wie gaat er mee lunchen?