De lekkerste manier om iets goeds te doen

Thais eten op zijn best!

22 oktober 2014
Thais eten op zijn best!

Met stokjes eten uit een wokbakje: dat doe je nu thuis, dankzij dit pakket vol leuke extraatjes. Zoals een rijst-maatbekertje, waarmee je je porties bepaalt en dus geen restjes overhoudt. Natuurlijk zitten er ook verschillende kruidige smaakmakers in, die stuk voor stuk deel uitmaken van de rijke Oosterse keuken.

De recepten-uitklapkaart geeft je volop inspiratie. Een hapje voor tussendoor, twee geurige hoofdgerechten en een toetje om je vingers bij af te likken: de recepten zijn gemakkelijk en snel te maken. Voor je het weet heb je de smaak helemaal te pakken!

Kitchen of the world

Loïs van Erkel, Trade Marketeer: ‘Thailand profileert zichzelf als Kitchen of the World. Daarbij draagt de Thaise overheid fairtrade een warm hart toe. Toen ik afgelopen zomer in Thailand was, had ik een afspraak bij het Ministerie van Handel in Bangkok. Om precies te zijn, we bezochten het Department of International Trade Promotions (DITP). Daar heb ik samen met een collega besproken hoe we fairtrade producten uit Thailand een mooi podium kunnen geven in de Nederlandse markt. Toen we groen licht kregen voor onze plannen, heb ik in overleg met het Thai Trade Center in Den Haag onder andere dit wokpakket voor de Nederlandse consument samengesteld.' 

In de Wereldwinkel

Tijdens de Fairtrade Week van 25 oktober t/m 2 november 2014 kun je exclusief in de Wereldwinkel dit Thaise Wokpakket kopen, voor een gezellige Aziatische maaltijd. Voeg zelf verse groenten en wat vis, vlees of tofu toe en je succes als thuiskok is verzekerd. Het pakket kost slechts € 14,95 en is ook een origineel cadeau.
 

Reageren

Wereldprimeur in een klein potje overzicht Piraatje Piraatje