De lekkerste manier om iets goeds te doen

Cadeau uit één stuk

13 december 2013
Cadeau uit één stuk

Niks zo fijn als in één gebaar iemand helemaal blij maken. En heel handig: dit cadeau is al ingepakt!

Onder de deksel van deze geschenkdoos zit een hartverwarmend pakket: een pakje Warming-rooibosthee met gember, een pakje Purity-groene thee met granaatappel, en twee bekers uit het sprookjesservies Er was eens… Alles fairtrade natuurlijk en de thee is bovendien biologisch.


Er was eens

Er was eens een haasje dat lag te slapen onder een Mangoboom… Zo begint een van de drie Oosterse sprookjes die de inspiratiebron waren voor het Sprookjesservies. En inderdaad, je ziet een schattig haasje zitten aan de binnenkant van het kopje. Hoe het hem verder vergaat, lees je hier.

De mokken zijn gemaakt in een Thaise keramiekfabriek met fairtrade hoog in het vaandel. Het familiebedrijf koestert zijn medewerkers: de sfeer is goed en de merendeels vrouwen die er werken zijn blij met de gezonde en veilige werkomgeving en het goede inkomen.

Zon & zen

En wat smaakt er beter uit deze koppen dan onze heerlijke kruidenthee? De variant Warming brengt de zon in je kopje. De rooibosblaadjes zijn te drogen gelegd onder de Zuid-Afrikaanse zon, voor een mooie volle smaak en dieprode kleur. Voor extra warmte en pit voegden we wat gember en honingsmaak toe.

Van de Purity-groene thee met granaatappel kom je helemaal tot rust. Bewonder de mooie, grof versneden biologische thee- en bloemblaadjes. Concentreer je dan op de verleidelijke geur. Richt je aandacht op de heerlijke natuurlijke smaak. Je zult zien, binnen één kopje thee ben je helemaal zen.

Je vindt de Theegeschenkdoos in veel Wereldwinkels en bij WAAR.

trefwoorden

Reageren

Rooibosoogst start vandaag overzicht Proef de verfijning