De lekkerste manier om iets goeds te doen

Maatpak

30 oktober 2013
Maatpak

Hoe leuk is het om een echt toepasselijk relatie- of kerstgeschenk te geven aan je klanten, relaties of medewerkers?! Persoonlijk, to-the-point, een kleine hint…

Op onze verpakkingen staan korte teksten over wat de producten betekenen voor de makers ervan. Dankzij de fairtrade ontwikkelingspremie brengen boeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbeteringen aan in hun eigen leven en dat van hun dorpsgenoten. Een paar voorbeelden:

Met deze producten schiet je als vervoersbedrijf, diëtist, onderwijsinstelling of cateraar midden in de roos. Niet alleen leg je een directe link naar je eigen bedrijfsactiviteit, je laat ook weten dat je de producenten op een concrete manier een steun in de rug geeft. Een mooie gedachte, zo aan het eind van het jaar.

Nog een laatste dan: koffieboeren in Peru, in de omgeving van de Machu Picchu, hebben een organisatie opgezet die toeristen rondleidt en een slaapplek biedt in het dorp. Dat betekent extra inkomen voor de koffieboeren. Onze Koffie voor Fijnproevers uit Zuid-Amerika is daarmee koffie Met een beetje bed & breakfast…. Wie voelt zich aangesproken?

Reageren

Pioniers van de eerlijke handel overzicht Culinaire ontdekking in je eigen buurt