De lekkerste manier om iets goeds te doen

Stem op ons!

26 september 2013
Stem op ons!

Onze kruidenthee is genomineerd in de categorie ‘meest favoriete fairtrade product’. Aangezien er meerdere kandidaten zijn, is het aan jou en je vrienden om te bepalen wie de award in de wacht sleept.

Het gaat goed met het Fairtrade/Max Havelaar keurmerk. Op steeds meer producten is het keurmerk te vinden en het heeft inmiddels een grote naamsbekendheid. Op onze producten voeren wij dit onafhankelijke keurmerk al sinds de oprichting van Max Havelaar - 25 jaar geleden. De laatste jaren zijn er veel merken bij gekomen die het keurmerk voeren en dat is natuurlijk goed nieuws voor de boeren!

Maar welk product is nu favoriet bij het Nederlandse publiek? Dat wil Max Havelaar graag weten van jou en je omgeving. Fair Trade Original is ook genomineerd en wel in de categorie ‘meest favoriete fairtrade product’ met onze nieuwe kruidenthee. Wij gaan daarmee de strijd aan met vijf andere producten die het keurmerk dragen. 

Daarom roepen we al onze fans op om op onze kruidenthee te stemmen, zodat onze thee in het zonnetje wordt gezet. En wie houdt er nou niet van de zon? Breng je stem uit via www.maxhavelaar.nl/productaward. Wij zijn je in elk geval alvast heel dankbaar.

Stemmen kan tot en met 1 november 2013 dus deelt dit bericht voor die tijd met je vrienden. Half november worden op het jubileum event van Max Havelaar de winnaars bekend gemaakt. De stichting bestaat dit jaar namelijk 25 jaar en dat vieren ze onder andere met deze prijs.

stem hier

trefwoorden

Reageren

Zet de kokosmelk maar vast koud overzicht Lekker ingewikkeld